• Алатки за прицврстување столбови на соларни панели

    Алатки за прицврстување столбови на соларни панели

  • Автоматски заштитни машини за прицврстување

    Автоматски заштитни машини за прицврстување

Yeni Balkan Makina

Сопственикот на компанијата, Шпетим Куртулуш Пуца, работи во производство на хидраулични и машини за многу големи компании од 1991 година. Веќе 17 години, тој произведува и дизајнира возила како што се сечила за снег, распрскувачи на сол, камиони за ѓубре, противпожарни возила, чистачи на патишта, ролери за асфалт. Шпетим Пуца подоцна ја основа Јени Балкан Макина во 2006 година. Во овој период, како што може да се види во референците и производите, има произведено многу градежна опрема во Турција и во странство.

Јени Балкан Макина ја усвои политиката за квалитет за одржување на задоволството на клиентите и квалитетот во услугата над сè друго и континуирано подобрување преку обезбедување на производство со квалитетни суровини и обучен персонал, како одраз на разбирањето за квалитетот во производството и одржувањето на градежната опрема, на своите клиенти од денот кога е основан.

Yeni Balkan Makina

нашите референци