Dempa Sanayi SitesiÇaldıran Cad. 3793 sk. No:19-21 SUSUZAnkara,TÜRKİYE +90 (312) 395 70 38 info@yenibalkanmakina.com
Тома - Алатка за интервенција за социјални настани

TOMA (Алатка за интервенција за социјални настани) е оклопно возило произведено за да ги задоволи потребите на безбедносните сили. Тоа е многу ефикасна алатка за обезбедување внатрешна безбедност и сузбивање и контролирање на општествените настани, а активно се користи од безбедносните сили, особено од генералниот директорат за безбедност и Генералната команда на жандармеријата. Може да се интегрира на различни типови шасија во многу возила.

Технички спецификации
Шасија 4x4 - 4x2 - 6x4 - 6x2 - 6x6
Должина 7000 мм - 7450 мм
Ширина 2200 мм - 2500 мм
Висина 3400 мм - 3600 мм
Карактеристики вода, боја, ослободување гас и самозаштита

Поврзани слики

Поврзани документи